Jernlageret - en blomstrende, ny bydel

Byen til vandet - vandet til byen

I Horsens Nordhavn blomstrer en ny bydel frem. Jernlageret byder bl.a. på ny havnekanal, caféer, butikker, promenadeanlæg og offentlige, rekreative byrum – i foråret 2020 åbner MENY bl.a. i nærområdet. 

Målsætningen med bydelen er at skabe en bydel med blandede funktioner for et bredt udsnit af befolkningen. Hertil at bringe byen tilbage til havnen og havnen tilbage til byen. At komme tæt på naturen og mødes på tværs.

Jernlageret har med sin særlige beliggenhed ved i havnen og vandet, ligeledes en bynær forbindelse med ca. en km til gågaden, så du har alt inden for rækkevidde.

Hele bydelen bliver i sin helhed udviklet og forvandlet til et nyt, unikt område med attraktive boliger og erhverv samt multianvendelige udearealer, hvor beboere kan nyde udsigten og komme i tæt kontakt med vandet.

Med Jernlageret og Havnehusene som dit hjem får du mulighed for at nyde den friske havluft, de grønne udearealer og en helt ny bydel i udvikling.

Fra industrihavn til moderne metropol

Med en lejebolig i Jernlageret befinder du dig midt i Horsens Nordhavn.
Den nye, moderne bydel er inspireret af havnens gamle historie, hvilket bl.a. lader sig aflæse på Havnehusene facade, der fremstår som gamle pakhuse. 

Jernlagerets centrale placering, med ca. en km til centrum, binder havneområdet sammen med Horsens by, så du er tæt forbundet med både by og havn. 

Den nybyggede havneplads udgør hjertet i Jernlageret og kobler havnekanalen med havnebassinet. Pladsens belægninger trappes ned til vandet og giver alle mulighed for at komme i tæt kontakt med naturen. 

Dertil spirer bydelen med nye caféer og butikker, mens du i området ved Langelinie, øst for Havnehusene, finder badebro og store, grønne arealer. Derudover er der kort cykelafstand til bl.a. Husodde badestrand, Stensballe Skov og Stensballe Bjerge.

Jernlageret er et sted, hvor du kan bo, komme tæt på naturen, nyde udsigten langs promenaden, lægge til med kajak eller invitere til afslapning med fjordudsigt. 

Vil du vide mere?

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til lejeboligerne. Du kan også tilmelde dig interesselisten i formularen til højre, så kontakter vi dig, så snart der er nyt. Du kan til hver en tid framelde dig igen.

Udlejning hos Heimstaden

Telefon: +45 33 75 10 10
E-mail: [email protected]

Mandag – torsdag kl. 9:00-16:00
Fredag kl. 9:00-15:00

Vær opmærksom på, at du ikke kan reservere din bolig her. Du kan reservere din ønskebolig til fremvisninger.

Skriv dig på vores interesseliste

Havnehusene er en del af Heimstaden. Vi er et af Nordeuropas største ejendomsselskaber, der opkøber, udvikler og forvalter ejendomme i Danmark, Sverige, Norge, Holland, Tyskland og Tjekkiet. Gennem omtanke, autenticitet og nytænkning, skaber vi værdi for vores ejere og lejere. Vores vision er at forenkle og berige livet gennem boliger med omtanke. Læs mere på heimstaden.dk