Om Havnehusene

Eksklusive lejeboliger ved havnefronten

Havnehusene består af to terrassehuse med i alt 94 lejeboliger i den nye bydel, Jernlageret, i Horsens Nordhavn. Med en lejlighed i Havnehusene bliver du en del af den attraktive bydel, hvor vandet er det centrale omdrejningspunkt.

De eksklusive lejeboliger er for dig, der ikke vil gå på kompromis med hverken kvalitet, arkitektur eller beliggenhed. Alle lejligheder er bygget med materialer i topkvalitet og indrettet i unikke planløsninger, så du får en lejebolig, der matcher dine behov.

I det omkringliggende område er der rig mulighed for at nyde roen og udsigten på kanten af kajen, snuppe en tur i kajak og indånde bylivet langs promenaden.

Et skønt miljø med miks af havnens gamle historie og nye, eksklusive boliger.

Fakta om boligerne

Havnehusene består af 94 attraktive lejeboliger fordelt på to til fire værelser med egen altan eller terrasse. Lejlighedernes størrelser spænder fra 59 m2 – 153 m2, hvor enkelte lejemål inkluderer walk-in closet og to badeværelser. Hertil byder ejendommen på elevatorer, depotrum og et fantastisk byrum omkring.

I lejlighederne får du:

  • Flotte lamelparketgulve i alle opholdsrum.
  • Udsigt til havnebassin eller havnekanal.
  • Siemens hårde hvidevarer i køkkenet, energiklasse A til A+.
  • Hvidt, grebsfrit køkken fra Designa i høj kvalitet med Grohe-amatur.
  • Lyst badeværelse med Grohe-amaturer.
  • Siemens 7 kg vaskemaskine og tørretumbler.
  • Gode planløsninger og lyse rum med store vinduer.
  • Mulighed for parkeringsplads i aflåst p-kælder – direkte adgang med elevator fra boligerne.

Unik beliggenhed på kanten af kajen

Med en lejebolig i Havnehusene får du en bolig af høj kvalitet i første parket til fjord, by og havn. 

Havnehusenes beliggenhed på kanten af kajen gør ejendommen unik og eksklusiv. Vandet indkapsler ejendommen og gør, at de havnenære områder kan nydes i fulde drag. 

Husene er ligeledes vinklet i forhold til hinanden, så der skabes et indre gårdrum, der naturligt kobler sig til havnepladsen og kanalen.

Fra lejeboligerne får du delvis udsigt til Horsens fjord, den nye havnekanal samt havnebassinet og i de enkelte lejligheder med private, grønne taghaver er der sikret ugeneret kig til vandet.

Om arkitekturen

Områdets historie lader sig aflæse i arkitekturen på de to terrassehuse, der fremstår i mørke, brune teglsten, som gamle pakhuse med den kendetegnende terrasseopbygning, der stiger fra to til otte etager.

Dette skaber fantastiske grønne taghaver i alle syd- og vestvendte gavle. Herudover er der store altaner eller terrasser til alle lejligheder, hvorved de by- og havnenære udearealer kan nydes i fulde drag.

Havnehusene er hævet på en plint, som sikrer opholdsområder omkring husene. Samtidig er der et betagende nærvær til havnepromenaden og opholdsarealerne langs kanalen og havnebassinet.

Ejendommen er tegnet af RUM arkitekter og skiller sig ud som en synlig, markant bebyggelse på kanten af kajen – i første parket til havnebassinet mod syd samt indløbet til den nye kanal mod øst.

Vil du vide mere?

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til lejeboligerne. Du kan også tilmelde dig interesselisten i formularen til højre, så kontakter vi dig, så snart der er nyt. Du kan til hver en tid framelde dig igen.

Udlejning hos Heimstaden

Telefon: +45 33 75 10 10
E-mail: [email protected]

Mandag – torsdag kl. 9:00-16:00
Fredag kl. 9:00-15:00

Vær opmærksom på, at du ikke kan reservere din bolig her. Du kan reservere din ønskebolig til fremvisninger.

Skriv dig på vores interesseliste

Havnehusene er en del af Heimstaden. Vi er et af Nordeuropas største ejendomsselskaber, der opkøber, udvikler og forvalter ejendomme i Danmark, Sverige, Norge, Holland, Tyskland og Tjekkiet. Gennem omtanke, autenticitet og nytænkning, skaber vi værdi for vores ejere og lejere. Vores vision er at forenkle og berige livet gennem boliger med omtanke. Læs mere på heimstaden.dk